Υλικά:
2 κυπελλάκια γιαούρτι με φρούτα της αρεσκείας μας
Εκτέλεση:
Χρησιμοποιούμε ένα κορνέ με λεπτή μύτη ή φτιάχνουμε ένα πρόχειρο κόβοντας την γωνία σε μια σακούλα τροφίμων μιας χρήσεως. Πάνω σε μια επιφάνεια σιλικόνης στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί και δημιουργούμε πάνω του πολύ πυκνές κουκιδίτσες γιαουρτιού. Μεταφέρουμε προσεκτικά την επιφάνεια σιλικόνης στο συρτάρι της κατάψυξής μας (αυτό που είναι για τα παγάκια) και το αφήνουμε για λίγη ώρα μέχρι να παγώσει εντελώς. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε τις παγωμένες σταγόνες γιαουρτιού! Ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.