Για να είναι το σταφύλι γλυκό τραγανό και σφικτό, πριν το ψήσουμε το αφήνουμε σε ένα μπολ με λίγο χυμό λεμονιού για 2 – 3 ώρες, ανακατεύοντας το περιοδικά.
Για να δείτε την συνταγή για σταφύλι γλυκό, κάντε κλικ εδώ!
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Μαρκαντωνάκη Κατερίνα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.