Υλικά:
2 κουταλάκια σόδα σκόνη (μαγειρικής)
3 κουταλάκια κρεμόριο (κρέμα ταρτάρ – κρεμοτάρταρο)
2 κουταλάκια κορν φλάουρ – νισεστέ
Εκτέλεση:
Κοσκινίζουμε με ένα μικρό σουρωτήρι (αυτό που είναι για τα ροφήματα) τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε καλά. Το σπιτικό μπέικιν πάουντερ είναι έτοιμο! Εάν θέλουμε να φτιάξουμε περισσότερη ποσότητα αποθηκεύουμε το μπέικιν πάουντερ σε αεροστεγές δοχείο σε σκοτεινό μέρος.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.