Υλικά:
1 παντεσπάνι κακάο διπλό έτοιμο από σούπερ μάρκετ
250γρ. μερεντα
200ml κρέμα γάλακτος
Υλικά για τη διακόσμηση:
Ζάχαρη άχνη
Κακάο
Εκτέλεση:
Χτυπώ κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και αλείφω τη μια φέτα παντεσπανιού και την άλλη φέτα με μερέντα. Ενώνω τις δύο φέτες, βάζω σε σουρωτήρι άχνη με κακάο και πασπαλίζω επάνω. Παγώνω και σερβίρω.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.