Υλικά:
Φασόλια βανίλιας
Ζάχαρη οποιουδήποτε είδους (καστανή, λευκή, μαύρη κτλ)
Εκτέλεση:
Βάζουμε τη ζάχαρη και τους σπόρους από τα φασόλια βανίλιας σε ένα μπλέντερ ή μούλτι. Δουλεύουμε πολύ καλά το μείγμα μας. Βάζουμε όλο το μείγμα σε βάζο. Κόβουμε τα φασόλια βανίλιας σε μεγάλα κομμάτια και τα χώνουμε εδώ κι εκεί στο βάζο της αρωματισμένης ζάχαρης που μόλις φτιάξαμε. Φυλάσσουμε το βάζο μας σε δροσερό και σκοτεινό μέρος (εναλλακτικά χρησιμοποιούμε αδιαφανές, σκούρο βάζο).
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.