Υλικά:
3 κουταλιές της σούπας σιναπόσπορο κίτρινο
1/4 κουταλάκι του γλυκού κιτρινόριζα (κουρκουμάς, turmeric)
2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
100ml νερό
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε στο multi όλα μας τα υλικά και τα χτυπάμε στην δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά της ώρας. Φυλάμε την καυτερούτσικη μουστάρδα μας στο ψυγείο σε γυάλινο βαζάκι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.