Υλικά (για 4 μερίδες):
1 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
200-250γρ. κρέμα γάλακτος
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
4 κουταλιές βούτυρο
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε να σιγοβράσει για 5-7 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και την παρμεζάνα και την ανακατεύουμε πολύ καλά με σπάτουλα μέχρι να ενσωματωθεί εντελώς το τυρί. Σερβίρουμε πάνω στα ζυμαρικά μας ή τα βουτάμε στη σάλτσα, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.