Υλικά:
1 κούπα φουντούκια
200γρ. σοκολάτα γάλακτος
1 κουταλιά κακάο
3 κουταλιές μαργαρίνη
4 κουταλιές άχνη ζάχαρη
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Θρυμματίζουμε εντελώς τα φουντούκια μέχρι να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, το κακάο, τη βανίλια και τα φουντούκια ανακατεύοντας συνεχώς. Στη συνέχεια φυλάμε την σπιτική κρέμα φουντουκιού σε αποστειρωμένο βάζο, την αφήνουμε να κρυώσει και κατόπιν την βάζουμε στο ψυγείο. Ανακατεύουμε πριν την χρησιμοποιήσουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.