500γρ. ρεβύθια βρασμένα και στραγγισμένα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 1/2 κουταλάκι κάρυ
1 κουταλάκι σκόνη τσίλι
1 κουταλάκι χυμό λάιμ ή λεμονιού
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πάπρικα
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
Απλώνουμε τα καλά στραγγισμένα ρεβύθια πάνω σε καθαρή πετσέτα κουζίνας και τα σκεπάζουμε με άλλη μία. Τρίβουμε απαλά τα ρεβύθια μέχρι να βγει εντελώς η φλούδα τους. Απομακρύνουμε τις φλούδες και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Σε ένα μπωλ βάζουμε τα ρεβύθια και τους προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το χυμό του λάιμ, το κάρυ, το τσίλι, την πάπρικα, το καγιέν και ανακατεύουμε τόσο ώστε τα ρεβύθια να έχουν επικαλυφθεί γύρω γύρω με τα μπαχαρικά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς και απλώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί πάνω σε μεγάλο ρηχό ταψί. Στρώνουμε τα ρεβύθια πάνω του και ψήνουμε για τρία τέταρτα της ώρας (45 λεπτά) περίπου, μέχρι να γίνουν τραγανά. Βγάζουμε τα ρεβύθια από τον φούρνο και τα πασπαλίζουμε με αλάτι. Μόλις κρυώσουν τα σερβίρουμε και τα απολαμβάνουμε!