Υλικά:
Πατάτες μικρές φούρνου
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες μας σε λεπτές φέτες. Σε ένα ταψί στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί. Λαδώνουμε, αλατίζουμε τις πατάτες μας και τις στρώνουμε στο ταψί. Τις πασπαλίζουμε με ρίγανη και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για ένα τέταρτο της ώρας περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.