Υλικά:
Ψωμί σε φέτες (μπαγιάτικο κατά προτίμηση)
Ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το ψωμί σε ισομεγέθη κυβάκια. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο (σταγόνες εδώ κι εκεί) σε τηγάνι και το ζεσταίνουμε. Προσθέτουμε το ψωμί και ανακατεύουμε συνεχώς. Μόλις πάρει χρώμα αλατίζουμε ελαφρά και τα αφήνουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περιττό λάδι. Τα κρουτόν μας είναι έτοιμα, σπιτικά και αν τους προσθέσουμε και μυρωδικά θα είναι και αρωματικά για να νοστιμίσουν τις σαλάτες, τις σούπες και τα φαγητά μας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.