Υλικά:
350γρ. αλεύρι
200γρ. βούτυρο
150γρ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πιπέρι
Σουσάμι για το πασπάλισμα
Αυγό για το άλειμμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε τα υλικά μας (εκτός από το σουσάμι) και τα ζυμώνουμε. Αφήνουμε τη ζύμη για τα κρακεράκια να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Απλώνουμε τη ζύμη μας και την κόβουμε σε κομμάτια. Αραδιάζουμε τα κράκερ σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό. Πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για ένα τέταρτο της ώρας περίπου.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.