3 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1/2 κούπα ηλιόσπορους καθαρισμένους
5 αυγά
3 κουταλιές φρεσκοκομμένο δυόσμο
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πιπέρι
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το πιπέρι, την παρμεζάνα, τον δυόσμο και τους ηλιόσπορους. Κάνουμε στο κέντρο μια λακούβα. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε τα αυγά με μισή κούπα νερό και τα ρίχνουμε στη λακούβα του αλευριού. Ζυμώνουμε καλά. Αλευρώνουμε την επιφάνεια εργασίας μας και ζυμώνουμε ξανά. Χωρίζουμε την ζύμη μας σε δύο μπαστούνια. Στρώνουμε το ταψί μας με αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τα μπαστούνια πάνω. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 190 βαθμούς φούρνο για τριάντα πέντε λεπτά. Κατόπιν τα βγάζουμε και τα αφήνουμε έξω για λίγα λεπτά να κρυώσουν. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μπαστούνια και τα αραδιάζουμε πάλι στο ταψί. Μειώνουμε την θερμοκρασία του φούρνου μας στους 160 βαθμούς και ψήνουμε τα σπιτικά Bake Rolls μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα καταβροχθίζουμε ή τα φυλάμε σε κουτί για μπισκότα.