6 αυγά
Λίγο γάλα
1 φρέσκια μοτσαρέλα
Αλάτι, πιπέρι
Ελάχιστο ελαιόλαδο
1 μικρό πακέτο (250γρ.) μανιτάρια φρέσκα
1/4 ματσάκι μαϊντανό
Υλικά για γαρνιτούρα:
2 πίτες από σουβλάκι κομμένες σε τρίγωνα
1 ντομάτα
Πλένουμε ή σκουπίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φετούλες. Πλένουμε και κόβουμε τον μαϊντανό σε κομματάκια. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια. Μόλις πιουν τα νερά τους τα πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό και προσθέτουμε κομμένη σε λεπτές φετούλες τη μοτσαρέλα. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε τα αυγά προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και σχεδόν όλο τον υπόλοιπο μαϊντανό (κρατάμε λίγο για την διακόσμηση). Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι και όταν ψηθεί γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Σερβίρουμε σε πιάτο. Ψήνουμε λίγο τις πίτες για σουβλάκι να φουσκώσουν και να πάρουν λίγο χρώμα και τις κόβουμε στα τέσσερα. Πλένουμε και καθαρίζουμε την ντομάτα και την κόβουμε στα οκτώ. Πασπαλίζουμε την ομελέτα μας με τον υπόλοιπο μαϊντανό, γαρνίρουμε γύρω γύρω με τα τριγωνάκια πίτας και στο κέντρο βάζουμε την ντομάτα να ανοίγει σαν λουλουδάκι.