1 πακέτο φύλλο κρούστας
Λίγη φέτα τριμμένη
1 1/2 – 2 κιλά σπανάκι κατεψυγμένο
15 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι άνηθο
2 αυγά
Κανέλα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σουσάμι
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα του τσιγαρίζουμε καλά το σπανάκι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες και τον άνηθο ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε αν χρειάζεται ελάχιστο νερό, και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και αρκετή κανέλα, χαμηλώνουμε την φωτιά και καπακώνουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει ανακατεύοντας περιστασιακά. Όταν η γέμιση της σπανακόπιτας γίνει την αφήνουμε να χλιάνει αρκετά. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά προσθέτοντας ελάχιστο αλάτι και πιπέρι, τα τρίμματα της φέτας, και τα ανακατεύουμε στην γέμιση.
Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί και πάνω στρώνουμε ένα ένα τα μισά φύλλα λαδώνοντας ελαφρά ανάμεσα και πάνω τους απλώνουμε την γέμιση της σπανακοτυρόπιτας. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας βάζοντάς τα ένα ένα και λαδώνοντας ανάμεσα και πολύ καλά το πάνω πάνω φύλλο. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και κόβουμε την πίτα μας σε κομμάτια. Ψήνουμε την σπανακοτυρόπιτά μας στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Την αφήνουμε να σταθεί για δέκα λεπτά και μετά την σερβίρουμε. Τρώγεται μετά μανίας από μικρούς και μεγάλους.