Σπανάκι και διάφορες μυρωδιές περίπου μια κούπα του τσαγιού
Μισή πορτοκαλόφλουδα ψιλοκομμένη
Αλεύρι όσο πάρει
Τυρί φέτα 250γρ.
2 αυγά
1 μικρο κεσεδάκι γιαούρτι
1 1/2 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
Ελάχιστο αλάτι
Πιπέρι
Σε ένα μπωλ τρίβουμε το τυρί, προσθέτουμε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι ανακατεύοντας με ένα κουτάλι. Μετά ρίχνουμε τα λαχανικά, το αλάτι, το πιπέρι και την πορτοκαλόφλουδα και ανακατεύουμε. Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας σφιχτός – πηχτός χυλός. Λαδώνουμε ένα ταψί, κατά προτίμηση πυρέξ, και στρώνουμε την πίτα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Σημ: μπορείτε να αφαιρέσετε τα λαχανικά, την πορτοκαλόφλουδα και το αλάτι και να έχετε μια γρήγορη και εύκολη τυρόπιτα.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Βούλα Τσολάκου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!