1 1/2 κιλό σπανάκι καθαρισμένο
6-8 αυγά ανάλογα με το μέγεθος τους
1/2 λίτρο γάλα
1 σακουλάκι σιμιγδάλι ψιλό
1/2 κιλό φέτα
6 κουταλιές φάριν απ
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι άνηθο
Λίγο δυόσμο
Λίγο αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες και τον άνηθο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο. Ζεματάμε το σπανάκι και το αφήνουμε να στραγγίξει. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά 4 κουταλιές ελαιόλαδο με τα αυγά και προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το γάλα, το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και την φέτα καλά θρυμματισμένη. Τα ανακατεύουμε καλά με το σπανάκι και το μίγμα από το τηγάνι, και τα στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για τρία τέταρτα της ώρας μέχρι να πάρει χρώμα.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!