1 κιλό σπανάκι
1/4 κιλού αλεύρι
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
Άνηθο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα μπωλ φτιάχνουμε ένα κουρκούτι με το αλεύρι και μία κούπα νερό. Ψιλοκόβουμε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ανακατεύουμε μέσα στο κουρκούτι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει και τηγανίζουμε μέσα του κουταλιά κουταλιά τους σπανακοκεφτέδες μας. Βγάζουμε τους σπανακοκεφτέδες μόλις πάρουν χρώμα και τους βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί να πάρει το περιττό λάδι. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!