Υλικά:
Φρέσκο τρυφερό σπανάκι
Διάφορα τυριά και φέτα οπωσδήποτε
Λάδι
Λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζεματάμε το σπανάκι και το περιχύνουμε με λαδολέμονο. Έτσι όπως είναι ζεστό, ρίχνουμε πάνω του τα τυριά -ώστε να λιώσουν- και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.