1 πακέτο σπαγγέτι ολικής άλεσης
200γρ. κεμπάπ σόγιας (1/2 πακέτο)
2 κύβοι νοστιμιάς λαχανικών
2 κουταλάκια αλάτι
Λίγο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Βάζουμε στον βραστήρα μας 1,7lt νερό να βράσουν. Στην κατσαρόλα μας ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το κεμπάπ, τους κύβους, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το καυτό νερό και ανάβουμε το μάτι της κουζίνας μας στο μισό της δύναμής του. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία βράση μέχρι να μισομαλακώσει το κεμπάπ μας. Εντωμεταξύ βάζουμε στον βραστήρα άλλο ένα λίτρο νερό και τον ανάβουμε. Επιστρέφοντας στην κατσαρόλα μας, ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε. Συνεχίζουμε το βράσιμο προσθέτοντας το καυτό νερό και ανακατεύοντας μέχρι τα μακαρόνια μας να γίνουν αλ ντέντε. Σβήνουμε το μάτι και αφήνουμε την κατσαρόλα μας πάνω του για άλλα δέκα λεπτά. Τα σπαγγέτι μας με σόγια είναι έτοιμα. Σερβίρουμε γενναίες ποσότητες σε πιάτα προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο και αν θέλουμε ελάχιστο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Καλή σας όρεξη!