6-8 ξυλάκια για σουβλάκι
1/2 μικρό στρογγυλό πεπονάκι
1/2 κούπα λευκό ρούμι
3 λάιμ
1 κουταλιά ζάχαρη άχνη
6 κλωνάρια δυόσμο
Λίγα φυλλαράκια δυόσμου
Καθαρίζουμε το πεπόνι και το κόβουμε σε 6 ή 8 φετούλες. Σε ένα μπλέντερ ψιλοκόβουμε το δυόσμο και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το χυμό από τα λάιμ και το λευκό ρούμι. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στις φετούλες πεπονιού και τα βάζουμε για μία ώρα στο ψυγείο να παγώσουν. Κατόπιν περνάμε ένα ξυλάκι σε κάθε φέτα πεπονιού κατά μήκος, έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να την φάει, κρατώντας το ξυλάκι. Πριν σερβίρουμε διακοσμούμε με φυλλαράκια δυόσμου.