1/2 κιλό (περίπου) μπέικον
3 μεγάλα κόκκινα μήλα
Ζάχαρη
Κανέλα Κεϋλάνης
Ξεφλουδίζουμε τα μήλα μας και τα κόβουμε σε φετούλες και στη συνέχεια κάθε φετούλα να γίνει περίπου 2/5 πόντους. Κόβουμε το μπέικον στα δύο (κάθε φέτα στη μέση). Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς και στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Παίρνουμε κάθε κομμάτι μήλου, το τυλίγουμε με μια φέτα μπέικον και το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας και αραδιάζουμε τα σουβλάκια μήλου με μπέικον στο ταψί. Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα Κεϋλάνης. Ψήνουμε με αέρα για ένα τέταρτο της ώρας περίπου από κάθε πλευρά μέχρι το μπέικον να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό (μόλις ψηθούν από την πάνω πλευρά τα γυρίζουμε να ψηθούν και από την άλλη). Μόλις βγουν από τον φούρνο πασπαλίζουμε ξανά με ζάχαρη και κανέλα Κεϋλάνης και απολαμβάνουμε!
Σημείωση: Συνήθως οι οδοντογλυφίδες μετά τον φούρνο παίρνουν χρώμα καφέ. Εάν το βρίσκετε αντιαισθητικό μπορείτε αφού ψήσετε τα σουβλάκια μήλου σας να τις αντικαταστήσετε προσεκτικά με άλλες οδοντογλυφίδες ή ξύλινα καλαμάκια ορεκτικών.