Υλικά:
1/2 κιλό λουκάνικα
8 μανιτάρια φρέσκα
16 ντοματίνια
1 μεγάλη πράσινη πιπεριά
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
2 μικρά τρυφερά κολοκυθάκια
1 δόση μαρινάδα για κρεατικά και λαχανικά
Εκτέλεση:
Περνάμε σε οκτώ μεταλλικά ή ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ το λουκάνικο με τα λαχανικά μας. Τα περνάμε από την μαρινάδα μας και τα ψήνουμε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ζεσταθεί καλά το λουκάνικο και να μαλακώσουν τα λαχανικά μας φροντίζοντας να τα ραντίζουμε τακτικά με την μαρινάδα που μας έχει μείνει.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.