Υλικά:
Μοτσαρελίνια (μικρές μπαλίτσες τυριού μοτσαρέλα)
Προσούτο
Σαλάμι αέρος
Ψητές κόκκινες πιπεριές
Ελιές γεμιστές ή χωρίς κουκούτσι
Λίγο κόκκινο λάχανο
Λίγα φύλλα σαλάτας ή λόλας
Εκτέλεση:
Σε ξυλάκια για σουβλάκια περνάμε κόκκινο λάχανο, σαλάτα, τυρί μοτσαρέλα, σαλάμι αέρος, ελιά, κόκκινη πιπεριά, προσούτο και τέλος κόκκινο λάχανο και σαλάτα. Απλώνουμε τα σουβλάκια σε πιατέλα και σερβίρουμε ένα γρήγορο κρύο ορεκτικό που ταιριάζει με όλα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.