Υλικά:
Τυρί χαλούμι
Λεμόνι (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Κόβουμε το χαλούμι μας σε κύβους. Περνάμε 4-5 κύβους σε κάθε καλαμάκι και το ψήνουμε στα κάρβουνα ή στην ψηστιέρα μας μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Σερβίρουμε ζεστό και προαιρετικά ρίχνουμε λίγο λεμόνι.
Είναι μια συνταγή με άρωμα απ’ την Κύπρο μας, που μπορούν να την φτιάξουν όλοι και να την απολαύσουν όσοι προλάβουν!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.