1 κιλό πράσα
500 – 700γρ. σουπιές
1 κλωναράκι σέλινο
Λίγο λευκό ή ροζέ κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Αν οι σουπιές δεν είναι φιλέτο, τους βγάζουμε τα: εντόσθια, μάτια, στόμα, πέτσα και κόκκαλο. Τις πλένουμε και τις βάζουμε σε λίγο νεράκι να σιγοβράσουν για 20 λεπτά με λίγο κρασί. Στην συνέχεια τις παίρνουμε και τις κόβουμε σε κομματάκια. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές ροδέλες τα πράσα και ψιλοκόβουμε το σέλινο. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σε αυτό τσιγαρίζουμε τα κομμάτια της σουπιάς. Κατόπιν, προσθέτουμε πράσα, σέλινο, αλάτι, πιπέρι και μισό ποτήρι νερό. Καπακώνουμε και βράζουμε για 15 λεπτά. Μόλις περάσουν τα 15 λεπτά, ξεκαπακώνουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι το φαγητό μας να τραβήξει τα πολλά υγρά.