1 κιλό σουπιές κατεψυγμένες – καθαρισμένες
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 μεγάλες πατάτες κομμένες σε κύβους
1 ποτηράκι κρασί
1/2 κουτί τομάτα τριμμένη
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
Κόβετε σε μικρά κομμάτια τις σουπιές τις πλένετε και τις στραγγίζετε. Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε. Ρίχνετε και τις σουπιές. Σβήνετε με κρασί. Προσθέτετε την τομάτα. Προσθέτετε τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνετε. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει λίγο. Τηγανίζετε λίγο τις πατάτες τις ρίχνετε στην κατσαρόλα και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι το φαγητό να μείνει με την σάλτσα του. Είναι νοστιμότατο!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Εύη Λεοντίου και την ευχαριστούμε πολύ.