3 μετρίου μεγέθους υπερ-ώριμες μπανάνες
1 κούπα αλεύρι φάριν απ
1/2 κούπα μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 κούπας καστανή ζάχαρη
2 αυγά
1/2 κούπα κακάο σε σκόνη
1 κούπα κουβερτούρα σε νιφάδες
1/2 κούπα σοκολάτα σε σταγόνες
1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
2 βανίλιες
Πολτοποιούμε τις μπανάνες σε ένα μεγάλο μπωλ. Στο ίδιο μπωλ, με το μίξερ, χτυπάμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τις βανίλιες και τέλος τα αυγά ένα ένα να αφρατέψουν καλά. Πάνω από το μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με την μαγειρική σόδα και το κακάο και ανακατεύουμε απαλά με ξύλινη σπάτουλα προσθέτοντας και τις νιφάδες κουβερτούρας. Στρώνουμε μια φόρμα με αντικολλητικό χαρτί, αδειάζουμε μέσα της το μείγμα για το σούπερ σοκολατένιο κέικ μπανάνας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα περίπου μέχρι η ξύλινη φουρκέτα μας να βγαίνει στεγνή όταν την μπήγουμε στο κέντρο του κέικ. Κρατώντας το αντικολλητικό χαρτί ξεφορμάρουμε το κέικ μας και το αφήνουμε να κρυώσει αρκετά. Πασπαλίζουμε με τις σταγόνες σοκολάτας και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν το κόψουμε και το απολαύσουμε!