2 1/2 λίτρα ζωμό κοτόπουλου
1/2 κούπα κριθαράκι
2 αυγά
2 στήμονες (κλωστές) σαφράν
1 λεμόνι (και τη φλούδα του)
1 φύλλο δάφνης
1 κουταλάκι κορν φλάουρ
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τον ζωμό του κοτόπουλου και μέσα του ρίχνουμε ένα κομμάτι φλούδα από το λεμόνι, τον κρόκο (σαφράν) και το δαφνόφυλλο και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Προσθέτουμε το κριθαράκι και τα βράζουμε για δέκα λεπτά. Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και την αφήνουμε σκεπασμένη για πέντε λεπτά της ώρας. Στη συνέχεια αφαιρούμε την φλούδα του λεμονιού και το φύλλο δάφνης. Σε ένα μπωλ βάζουμε το χυμό του λεμονιού και μέσα του διαλύουμε το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε και χτυπάμε τα αυγά και κάνουμε αυγολέμονο. Ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπωλ στην κατσαρόλα μας, την ξανανεβάζουμε στη φωτιά για λίγα λεπτά, αλατίζουμε και τέλος απομακρύνουμε και σερβίρουμε σε μπωλ σούπας. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και πασπαλίζουμε με άφθονο ψιλοκομμένο μαϊντανό.