Υλικά:
500γρ. αλεύρι
300γρ. βούτυρο
250γρ. ζάχαρη
3 κουταλιές βανιλέτα (ή δύο βανίλιες με λίγη παραπάνω ζάχαρη)
3 κουταλιές σιρόπι
3 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε καλά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Φτιάχνουμε παχιά μπαστούνια με τη ζύμη μας και τα κόβουμε σε λοξές φετούλες. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για δέκα λεπτά με ένα τέταρτο της ώρας και τα αφήνουμε να κρυώσουν σε σχάρα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.