500 γραμμάρια ταλιατέλες βρασμένες
7-8 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
300 γραμμάρια γκούντα
300 γραμμάρια κασέρι πικάντικο
300 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα
Λίγη παρμεζάνα
500ml κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Σε μια λεκάνη αναμειγνύω τα τυριά εκτός από την παρμεζάνα. Σε ένα ελαφρώς βουτυρωμένο πυρέξ βάζω τις μισές βρασμένες ταλιατέλες, απλώνω από επάνω την μισή ποσότητα τυριών και όλη την ποσότητα ζαμπόν. Μετά ρίχνω τα υπόλοιπα ζυμαρικά και καλύπτω με τα υπόλοιπα τυριά. Ολοκληρώνω περιχύνοντας με τη κρέμα γάλακτος. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45-50 λεπτά. Όταν ροδοκοκκινίσει ρίχνω την παρμεζάνα. Καλή επιτυχία.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Έφη Θυμιάκη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!