500γρ. πένες
200γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
200γρ. παρμεζάνα τριμμένη
200γρ. ένταμ τριμμένο
1 ζαμπόν τριμμένο στον τρίφτη του κρεμμυδιού
3 κρέμες γάλακτος των 200γρ.
Βράζουμε τις πένες, τις βουτυρώνουμε και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο πυρέξ. Ανακατεύουμε το ζαμπόν και τα τυριά, και ρίχνουμε την μισή ποσότητα μέσα στα μακαρόνια και τα ενσωματώνουμε. Τέλος, από πάνω βάζουμε και την υπόλοιπη ποσότητα τυριών και ζαμπόν, και ρίχνουμε τις κρέμες γάλακτος σε όλη την επιφάνεια του σουφλέ. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Τούλα και την ευχαριστούμε πολύ.