Υλικά:
1 κιλό μακαρόνια Ταλιατέλες
1 μεγάλη κρέμα γάλακτος
180γρ. ζαμπόν
1 κιλό τυρί ρεγκάτο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε. Τα μισά τα στρώνουμε ομοιόμορφα σε ένα πυρέξ. Στρώνουμε το ζαμπόν, το μισό τυρί, πάλι μακαρόνια και πάλι ζαμπόν και τυρί. Τέλος βάζουμε τη κρέμα γάλακτος και το ψήνουμε σε χαμηλό φούρνο για 30 λεπτά.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Αθηνά Μπούχλη, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.