250γρ. φρέσκο βούτυρο
250γρ. κουβερτούρα Παυλίδης
70γρ. αλεύρι
100γρ. ζάχαρη
4 αυγά
4 κρόκους αυγών
Σπάμε σε μικρά κομμάτια την κουβερτούρα. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο και τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο. Σε ένα μίξερ χτυπάμε τα ολόκληρα αυγά και τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μίγμα της σοκολάτας και συνεχίζοντας το χτύπημα κοσκινίζουμε με την βοήθεια ενός σουρωτηριού το αλεύρι. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε 8 φορμάκια για σουφλέ (μεσαίο μέγεθος) και μοιράζουμε το μίγμα ώστε να είναι λίγο παραπάνω απ’ τη μέση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 8 περίπου λεπτά. Όταν περάσουν τα 8 λεπτά ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου και τα αφήνουμε μέσα για 3 λεπτά. Τα σερβίρουμε ζεστά.