Υλικά:
Μακαρόνια πένες
Κρέμα γάλακτος
Πάριζα Υφαντής
Τυρί Kerygold
Μυζήθρα
Εκτέλεση:
Βράζουμε και σουρώνουμε τα μακαρόνια πένες.
Βάζουμε στο κάτω μέρος σε ένα πυρέξ βούτυρο κι από πάνω στρώνουμε τις μισές πένες. Προσθέτουμε πάνω στις πένες την πάριζα αφού πρώτα την κόψουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε τις υπόλοιπες πένες και προσθέτουμε το τυρί Kerygold και τη μυζήθρα. Αν θέλετε προσθέτετε κι εσείς άλλα διάφορα τυριά. Καλύπτουμε με την κρέμα γάλακτος. Πασπαλίζουμε με τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα το τυρί.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Φωτεινή και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.