Υλικά:
20 σουδάκια
200γρ. σολωμό
20-30γρ. κάπαρη
1/2 κούπα περίπου μαγιονέζα
Λίγο άνηθο
Εκτέλεση:
Εάν έχουμε φτιάξει μόνοι μας τα σουδάκια, τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Κόβουμε στη μέση τα σου και αλείφουμε το κάτω κομμάτι τους με μαγιονέζα. Στη συνέχεια στολίζουμε ένα κομματάκι σολωμό και τοποθετούμε μία κάπαρη και λίγο άνηθο. Ακουμπάμε προσεκτικά το πάνω μέρος του σου στον σολωμό και τα σουδάκια μας με σολωμό είναι έτοιμα να τα απλώσουμε σε μεταλλική πιατέλα και να τα παρουσιάσουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.