1 1/2 κιλό μπούτι μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες
Ένα τέταρτο κεφαλογραβιέρα
Ένα τέταρτο φύλλο μπακλαβά
Ένα τέταρτο βούτυρο
Μισό κιλό ντομάτες
Αλάτι, πιπέρι
Αλατοπιπερώνουμε τις μοσχαρίσιες φέτες και τις τηγανίζουμε με το βούτυρο. Κόβουμε το φύλλο του μπακλαβά σε κομμάτια και βάζουμε στο κέντρο ένα κομμάτι κρέας, μία φέτα κεφαλογραβιέρα και μία φέτα ντομάτα. Διπλώνουμε πρώτα τις δύο απέναντι άκρες και μετά τις άλλες δύο, βρέχουμε λίγο το φύλλο για να κολλήσει και τα τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί με το άνοιγμα προς τα κάτω. Ρίχνουμε από πάνω λίγο βούτυρο και ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει το φύλλο.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Σάκης Πανταζόπουλος, και τον ευχαριστούμε πολύ.