300 γραμμάρια κουβερτούρα
1 βιτάμ
1 φλυτζάνι άχνη ζάχαρη
1 φλυτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
6 αβγά
1 βανίλια
Ελάχιστο κονιάκ
Λιώνουμε το βιτάμ και μετά προσθέτουμε την κουβερτούρα. Προσθέτουμε την άχνη, το αλεύρι και αφού ενωθούν τα κατεβάζουμε από την φωτιά. Ρίχνουμε πρώτα τους κρόκους και μετά τα ασπράδια μαρέγκα, την βανίλια και το κονιάκ. Ανακατεύουμε ώστε να γίνει ένα λείο μείγμα. Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο πιρέξ και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 10 – 12 λεπτά στην πιο δυνατή θερμοκρασία του φούρνου μας. Από πάνω γίνεται μια κρούστα και από μέσα η σοκολάτα παραμένει υγρή.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Βαρβάρα Π., και την ευχαριστούμε πολύ.