Υλικά:
2 1/2 κούπες γιαούρτι στραγγιστό
1/2 κούπα ταχίνι
4 κουταλιές φρέσκο χυμό λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπλέντερ για λίγα λεπτά. Ελέγχουμε και προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο αλάτι ή πιπέρι. Η σως ταχινιού είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσουμε ή να την φυλάξουμε στο ψυγείο μέχρι να την καταναλώσουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.