Υλικά:
4 κούπες ροδάκινα ψιλοκομμένα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 κούπα ζάχαρη
Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ δουλεύουμε τα ροδάκινα και όταν πολτοποιηθούν προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε και την ζάχαρη και δουλεύουμε το μείγμα μας για λίγο ακόμη. Ρίχνουμε το μείγμα μας σε παγωτομηχανή και το επεξεργαζόμαστε για μισή ώρα. Στη συνέχεια βάζουμε το παγωτό σε ένα μπωλ και το σκεπάζουμε με καπάκι (ή στην ανάγκη με διαφανή μεμβράνη). Παγώνουμε το σορμπέ μας ανάλογα με το πόσο σκληρό θέλουμε να είναι (από μια-δυό ώρες μέχρι και εικοσιτετράωρο). Το βγάζουμε όμως πάντα λίγα λεπτά από την κατάψυξη πριν να το σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.