Υλικά:
1/2 κιλό ροδάκινα
4 κουταλιές μέλι
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε, κόβουμε τα ροδάκινα σε φετούλες και τα παγώνουμε πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Τα βάζουμε σε μούλτι ή σε μπλέντερ με το μέλι και τα δουλεύουμε μέχρι να πολτοποιηθούν. Στρώνουμε σε μεταλλικό δοχείο και καταψύχουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.