Υλικά:
1/2 πεπόνι
4 κουταλιές μέλι
Εκτέλεση:
Αδειάζουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε το πεπόνι. Το κόβουμε σε κομματάκια και τα απλώνουμε πάνω σε μεταλλικό ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα καταψύχουμε. Βάζουμε το πεπόνι στο μπλέντερ μαζί με το μέλι και το δουλεύουμε μέχρι να γίνει πολτός. Απλώνουμε το μείγμα μας μέσα σε μεταλλικό δοχείο και το καταψύχουμε. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.