Υλικά:
1/2 κιλό φράουλες
4 κουταλιές μέλι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις φράουλες στα δύο. Τις απλώνουμε πάνω σε μεταλλικό ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Τις καταψύχουμε και τις κόβουμε στο μούλτι προσθέτοντας το μέλι. Όταν πολτοποιηθούν εντελώς στρώνουμε το σορμπέ σε δοχείο παγωτού και το καταψύχουμε. Όταν παγώσει σερβίρουμε με βρεγμένο κουτάλι παγωτού και απολαμβάνουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.