400γρ. σοκολάτα
1 βιτάμ
1 1/4 κούπες ζάχαρη
5 κουταλιές αλεύρι
5 αυγά
2 κουταλιές σκόνη κακάο
1 κουταλάκι σκόνη εσπρέσσο
1 1/2 κουταλάκι κανέλα
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Τρίβουμε τη σοκολάτα σε νιφάδες. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα. Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βιτάμ και την σοκολάτα και τα ανακατεύουμε καλά. Τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να χλιάνουν λίγο. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε χτυπώντας στην χαμηλή ταχύτητα το αλεύρι, το κακάο, τη σκόνη εσπρέσο και την κανέλα. Προσθέτουμε ανακατεύοντας προσεκτικά -με γρήγορες και απαλές κινήσεις- τη σοκολάτα στο μείγμα. Ρίχνουμε το μείγμα στη βουτυρωμένη φόρμα και το ψήνουμε στους 190 βαθμούς για μισή ίσως και περισσότερη ώρα, ελέγχοντάς το ώστε να βγαίνει το ξυλάκι ή το μαχαίρι στεγνό. Το αφήνουμε να κρυώσει σε σχάρα και όταν κρυώσει το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.