Υλικά:
350γρ. βανίλια (υποβρύχιο)
200γρ. κουβερτούρα ή γάλακτος
1 πακέτο καρύδα
Εκτέλεση:
Σε κατσαρόλα μπεν μαρί βάζω τη βανίλια και την ανακατεύω μέχρι να μαλακώσει. Την κατεβάζω ρίχνω την καρύδα και συνεχίζω το ανακάτεμα. Αφήνω να κρυώσει και πλάθω μπαστουνάκια. Λιώνω την κουβερτούρα ή γάλακτος και τα βάζω μέσα να καλυφτούν. Παγώνω και σερβίρω. Κανείς δεν θα καταλάβει ότι είναι σπιτικά!!!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.