1 λίτρο γάλα
1/2 κούπα ρύζι γλασέ
1 κούπα τριμμένη σοκολάτα
2 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές ζάχαρη
Ζεσταίνουμε το γάλα μας. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το ρύζι ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνουμε μονομιάς μία κούπα από το γάλα μας και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να μειωθεί το υγρό του χαμηλώνοντας τη φωτιά στη μέση. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και ρίχνουμε μισή μισή κούπα το γάλα που απόμεινε μέχρι το ρύζι μας να γίνει αλ ντέντε. Προσθέτουμε και την τριμμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε αυτό το καταπληκτικό γλυκάκι που έχει όλα τα καλά του παραδοσιακού ρυζόγαλου και όλη τη γεύση της σοκολάτας.