Υλικά:
200ml γάλα
30ml λικέρ καφέ
2 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλάκια κακάο
Σαντιγί
Κανέλα σε σκόνη
Κανέλα ξυλάκι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπρίκι βάζουμε το γάλα, το λικέρ, τη ζάχαρη, το κακάο και τα ζεσταίνουμε καλά ανακατεύοντας τα μέχρι να διαλυθούν το κακάο και η ζάχαρη. Σερβίρουμε συμπληρώνοντας με έτοιμη σαντιγί, πασπαλίζοντας με λίγη κανέλα σε σκόνη και διακοσμώντας με ένα ξυλάκι κανέλας.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.