Υλικά:
3/4 κούπας σταγόνες σοκολάτας ή τρούφα
1/4 κούπας φυστικοβούτυρο
150-170γρ. στραγγιστό γιαούρτι
Εκτέλεση:
Σε μπεν μαρί ή σε μεσαίας έντασης μικροκύματα (για μισό λεπτό) λιώνουμε σχεδόν όλες τις σταγόνες σοκολάτας (κρατάμε λίγες για διακόσμηση). Ανακατεύουμε μέσα της το φυστικοβούτυρο και προσθέτουμε 1-2 κουταλιές νερό. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει κρεμώδες και λείο το μείγμα μας. Προσθέτουμε και το στραγγιστό γιαούρτι. Ελέγχουμε την πυκνότητα και εάν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη. Πασπαλίζουμε με τις υπόλοιπες σταγόνες σοκολάτας και σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα ή φρυγανιές και παξιμαδάκια ή και μπισκότα και κουλουράκια.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.