3 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
250γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
120γρ. τρούφα σοκολάτας
3 κουταλιές βούτυρο + λίγο ακόμα
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο, το ζαχαρούχο γάλα, και κομματιασμένη την σοκολάτα κουβερτούρα. Σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε μέχρι το μείγμα μας να ξεκολλά από τα τοιχώματα της κατσαρόλας. Βάζουμε διαφανή μεμβράνη στο εσωτερικό ενός ημικυκλικού μπωλ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας. Ψύχουμε για τέσσερις τουλάχιστον ώρες. Βάζουμε πιατέλα πάνω στο μπωλ μας και αναποδογυρίζουμε προσεκτικά. Αφαιρούμε την διαφανή μεμβράνη και βουτυρώνουμε απαλά τα χέρια μας και διορθώνουμε τυχόν ατέλειες στο σχήμα του γλυκού μας. Πασπαλίζουμε με τρούφα σοκολάτα και απολαμβάνουμε!