2 πλάκες Sweet & Balance σοκολάτα με γλυκαντικά Γιώτης
100γρ. ολόκληρα ή καθαρισμένα αμύγδαλα (ανάλατα)
Βάζετε τα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι, τα καβουρδίζετε στο φούρνο για 20-30 λεπτά στον αέρα στους 150 βαθμούς και τα αφήνετε να κρυώσουν. Κόβετε τα 2/3 της σοκολάτας σε μικρά κομμάτια. Τη βάζετε σε ένα κατσαρολάκι και τη λιώνετε σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσει την κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την υπόλοιπη σοκολάτα σε κομμάτια. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσει καλά. Σε μια λεία επιφάνεια απλώνεται ένα κομμάτι λαδόκολλα και σχηματίζετε τα σοκολατένια βραχάκια, χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού. Φτιάχνετε περίπου 25 σοκολατένια βραχάκια.